Huis Te koop
Kunstenaarstraat 35, 9040 Sint-Amandsberg
€ 495.000
  • 167 m²
  • 3
  • 2 badkamers

Gerenoveerde Woning in de Kunstenaarstraat, Sint-Amandsberg

Deze volledig gerenoveerde woning, gelegen in de trendy Kunstenaarstraat in Sint-Amandsberg, biedt een unieke kans om te wonen in een rustige maar centraal gelegen buurt. Slechts op enkele minuten wandelen van het bruisende centrum van Gent en met het groene Bijgaardepark en Station Gent-Dampoort in de buurt, combineert deze locatie het beste van beide werelden: rust en stadse dynamiek. Dankzij de nabijheid van diverse invalswegen is de woning bovendien uitstekend bereikbaar. De locatie scoort maar liefst 9,4/10 op de Mobiscore, wat wijst op een zeer goede mobiliteit en toegankelijkheid met zowel openbaar vervoer als fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Indeling van de Woning:

Gelijkvloers:
Bij het betreden van de woning komt u binnen in een uitnodigende inkomhal. De ruime leefruimte, voorzien van hoge plafonds, straalt een open en luchtige sfeer uit. De leefruimte loopt door naar een volledig uitgeruste open keuken met moderne toestellen. Grote ramen en een lichtkoepel zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat de ruimte extra aangenaam maakt. Vanuit de keuken heeft u directe toegang tot de gezellige stadstuin, een perfecte plek om tot rust te komen. Verder vindt u op het gelijkvloers een handige wasruimte en een gastentoilet. De woning beschikt ook over een garage met een elektrische poort, ideaal voor een compacte stadswagen.

Eerste Verdieping:
De eerste verdieping herbergt een zeer ruime en lichtrijke slaapkamer, ideaal om volledig tot rust te komen. De stijlvolle badkamer is uitgerust met een inloopdouche en biedt extra opbergruimte.

Tweede Verdieping:
Op de tweede verdieping vindt u een tweede ruime slaapkamer en een aparte bureauruimte met een prachtig open zicht. Deze bureauruimte kan gemakkelijk worden omgevormd tot een derde slaapkamer, afhankelijk van uw noden.

Mezzanine:
Op de mezzanine is er een tweede badkamer, voorzien van een bad en een wastafel. Hier bevindt zich tevens een sauna, ideaal voor ontspanning na een lange dag.

Extra's:
De woning beschikt verder over een droge, geventileerde kelder, perfect als extra bergruimte. Bovendien zijn er 6 zonnepanelen en een batterij geïnstalleerd, wat bijdraagt aan een lagere energiekost en een duurzamer verbruik.

Locatie

Deze woning is ideaal gelegen voor wie een rustige, groene omgeving zoekt, maar toch op wandelafstand wil zijn van het bruisende stadsleven. De nabijheid van het Bijgaardepark biedt tal van recreatiemogelijkheden, en met het Station Gent-Dampoort vlakbij zijn verbindingen naar andere steden en regio's binnen handbereik. De nabijgelegen invalswegen zorgen voor een vlotte toegang tot de rest van de stad en daarbuiten, wat deze woning ook geschikt maakt voor pendelaars.

Conclusie:
Bent u op zoek naar een instapklare, moderne woning met een uitstekende ligging? Deze woning in de Kunstenaarstraat biedt alle comfort die u zoekt in een rustige en hippe buurt, met de stad Gent binnen handbereik. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging!
Uw contactpersoon
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77 Stuur een mailtje

Financieel

Prijs
€ 495.000
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 689

Bereken uw investering

Ligging

Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja

Comfort

Gemeubeld
nee
Intercom
ja
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja
Kabeltelevisie
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
167,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1899
Renovatiejaar
2012
Bestemming gebouw
Prive - eengezins
Staat
Uitstekend
Verdieping(en)
3
Gevelbreedte
4,20 m
Type dak
Fransdak
Oriëntatie achtergevel
Zuidoost
Oriëntatie voorgevel
Noordwest

Terrein

Perceel opp.
114,00 m²
Breedte aan de straatkant
4,20 m
Tuin
45,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuidoost
Oriëntatie terras
Zuidoost

Energie

EPC
173 kWh/m²
EPC unieke code
20240809-0003329228-RES-1
CO2 uitstoot
4470kg/m²
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Verwarming
Gas

Technieken

Elektriciteit
ja

Garages / parking

Garages / parking
1

Indeling

Kelder
ja
Slaapkamers
3
Slaapkamer 1
17 m²
Slaapkamer 2
17 m²
Bureau
16 m²
Keuken
ja

Certificaten

Asbestinventarisattest
Ja

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
ja
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
B
P-score
B
Kadaster sectie
C
Kadaster nummer
1171K6P0000
Kadaster opp.
114
Bodemattest
ja
Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
Wenst u uw eigendom te verkopen?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Anthony
Anthony De Reuck
0488 14 62 77
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Huis te koop in Sint-Amandsberg

Op zoek naar een gezellige woonomgeving met tal van winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt? Dan is Sint-Amandsberg misschien wel de ideale match voor u. Het aanschaffen van een woning in deze deelgemeente van Gent is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een nuttige investering. Hier zijn de voordelen voor u op een rijtje gezet.

Veel shopgelegenheden

In deze buurt nabij de Handelsdokken is winkelen een fluitje van een cent. Langs de Antwerpsesteenweg vind je allerlei bekende winkels en supermarkten. Heb je iets specifieks nodig? Dan liggen de winkelstraten van het centrum van Gent op slechts een korte fietstocht afstand.

Kindvriendelijke gemeente

Sint-Amandsberg, gekarakteriseerd als grote en diverse wijk, is tevens een uitstekende locatie voor gezinnen met kinderen. Hier vind je een uitgebreid scala aan kinderopvangmogelijkheden en scholen, waaronder instellingen zoals Kinderdagverblijf Het Nachtegaaltje, Campus Impuls, Sint-Janscollege en De Wijze Boom.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9040. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Scouts en Gidsen Ten Berg of de Chiro Oude Bareel voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs en -gelegenheden, met Volleybalclub Caruur, Voetbalclub Jago, Turnclub Voorwaarts of zwembad Rozenbroeken als slechts enkele voorbeelden.

Excellente toegankelijkheid

Sint-Amandsberg, gelegen langs de R4, biedt een vlotte verbinding naar de E17, Brusselsesteenweg en E40. Bovendien bereikt u binnen 30 minuten met de fiets Merelbeke, en met De Lijn in minder dan 40 minuten.

Een huis kopen in Sint-Amandsberg? Contacteer ons

Immo Da Vinci staat klaar om u te begeleiden bij het vinden van uw ideale thuis. Met onze diepgaande kennis van de regio zijn wij uw betrouwbare partner bij het zoeken naar een nieuw huis in Sint-Amandsberg, terwijl we ervoor zorgen dat u ontlast wordt van alle zorgen.

Ons overig immo aanbod in Sint-Amandsberg

Liever elders in of nabij het Gentse?

Is het Sint-Amandsberg toch niet helemaal wat u zoekt? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Gent Centrum, Wondelgem, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.