Herenhuis Te koop
Zwartezustersstraat 22, 9000 Gent
€ 1.195.000
  • 415 m²
  • 6
  • 2 badkamers

Exclusief herenhuis met tuin in hartje Gent.

LIGGING
Deze herenwoning is gelegen in de Zwartezustersstraat midden in het hart van Gent. Zo bent u omringd door het water van de Leie, de Korenmarkt, winkels, scholen en tal van horeca gelegenheden.Ondanks de uiterst centrale ligging kan u toch genieten van optimale rust gezien er geen doorgaand verkeer aanwezig is. Een toplocatie dus voor wie in deze bruisende stad wil wonen met voldoende bewoonbare oppervlakte en een grote stadstuin.

INDELING
U komt deze unieke woonst binnen via een centrale inkomhal met mozaïekvloer. Vervolgens heeft u toegang tot de ruime en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, deze woonkamer is voorzien van een parketvloer, prachtige sierhaarden, grote raampartijen en sierlijsten. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een bureaukamer, gastentoilet en een te renoveren keuken. Op het 1ste en 2de verdiep zijn samen 6 slaapkamers voorzien, telkens met 1 badkamer per verdiep (onder de tapijten liggen brede plankenvloeren). De derde verdieping bestaat uit een grote zolderruimte die reeds geïsoleerd is en waar u nog tal van mogelijkheden heeft voor de afwerking en toepassing. Tot slot geniet deze woonst nog van een grote stadstuin en een kelder. 

TECHNISCH
De woning is voorzien van dubbele beglazing, een geïsoleerd dak en de verwarmingsketel werd ook vernieuwd naar een hoogrendementsketel op gas. De woning is algemeen in een goede staat mits wat opfriswerken. De keuken dient wel vernieuwd te worden, de render tekeningen zijn bedoeld als opfris/renovatie idee.

Voor meer info en/of een bezoek contacteer Clément 0476665521
Uw contactpersoon
Clément
Clément Pottie
0476 66 55 21 Stuur een mailtje

Financieel

Prijs
€ 1.195.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
Onder BTW stelsel
nee
Kadastraal inkomen
€ 1.060

Bereken uw investering

Ligging

Ligging
Stadskern

Comfort

Gemeubeld
nee
Rolstoeltoegankelijk
nee
Lift
nee
Zwembad
nee
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
415,00 m²
Constructie
Gesloten
Bouwjaar
1792
Bestemming gebouw
Prive - woning
Verdieping(en)
4

Terrein

Perceel opp.
182,00 m²
Tuin
57,00 m²

Energie

EPC
269 kWh/m²
EPC unieke code
20240527-0003258185-RES-1
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
nee
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
ja

Garages / parking

Garages / parking
nee

Indeling

Kelder
ja
Slaapkamers
6
Slaapkamer 1
25 m²
Slaapkamer 2
24 m²
Slaapkamer 3
23 m²
Slaapkamer 4
22 m²
Slaapkamer 5
11 m²
Slaapkamer 6
8 m²
Bureau
ja

Certificaten

Asbestinventarisattest
Ja

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Bouwvergunning
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Voorkooprecht
nee
Vonnissen
nee
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Beschermd erfgoed
ja
Kadaster sectie
F
Kadaster opp.
182
Bodemattest
ja
Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
Wenst u uw eigendom te verkopen?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Interesse? Neem contact op!
Clément
Clément Pottie
0476 66 55 21
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mail invullen.
U moet uw invullen.
U moet uw bericht invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.
Huis te koop in Gent

Op zoek naar rust en ruimte, maar toch dicht bij winkels en recreatiemogelijkheden? Overweeg dan eens een woning te kopen in Gent, gelegen in Oost-Vlaanderen. Een huis hier aanschaffen is niet alleen een verstandige keuze, maar ook een goede investering. Hier zijn enkele voordelen voor u op een rijtje gezet.

Gemakkelijk inkopen

In de Stad van de stroppendragers vindt u alle winkels die u maar kan bedenken. Van diverse supermarkten tot kledingwinkels of schoenenwinkels, u vindt alles wat u nodig heeft in Gent Centrum op slechts wandel- of fietsafstand. Indien het regent kan u er zelf voor kiezen om per tram uw inkopen te doen.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van Bv’s als Julie Van den Steen en Thomas Van Der Plaetsen kent eveneens een ruim aanbod aan kinderopvang, zoals Kinderdagverblijf Beregoed of Kinderdagverblijf Baby Paradijs.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd- en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9000. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chiro Sint-Jan of de Chiro Oude Bareel voor de jeugd. De gemeente telt eveneens vele sportclubs, zoals Gentse Roei- en Sportvereniging, Badmintonclub 4Ghent of Taekwondo club Chon-Ji.

Uitstekende bereikbaarheid

Stad Gent is ook goed te bereiken, en dit op verschillende manieren. De R40 en de R4 leiden u efficiënt naar de E40 en E17. Daarnaast staat u snel met de fiets of met De Lijn in buurgemeentes Evergem, Destelbergen of Merelbeke.

Een huis kopen in Gent? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een huis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in Gent.

Ons overig Immo aanbod in Gent

Toch op zoek naar iets anders?

Is het centrum Gent toch niet volledig uw ding? Dat kan! Aarzel dan niet om ons aanbod in de nabijgelegen of deelgemeenten te bekijken. Ontdek ons aanbod in Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Gentbrugge, Ledeberg, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde, Destelbergen, Lochristi, Melle, Merelbeke, Sint-Martens-Latem, De Pinte, en Evergem.