Charmant huis Te huur
Rooigemlaan 522, 9000 Gent
€ 1.750
  • 250 m²
  • 4
  • 1 badkamers

Duurzaam gerenoveerde woning met 4 kamers in Gent

Vraag uw bezoek aan via onze website: www.immodavinci.be LIGGING

Deze duurzaam en hoogwaardig gerenoveerde woning is gelegen aan de Rooigemlaan in Gent. Achter de statige gevel schuilt een ideale plek om tot rust te komen. De locatie vormt een perfecte uitvalsbasis en is strategisch gelegen met vlotte verbindingen naar verschillende in- en uitvalswegen, ideaal voor woon-werkverkeer. Met de fiets bent u snel in het centrum van Gent, en parken en natuurgebieden zoals de Bourgoyen zijn gemakkelijk bereikbaar. In de omgeving zijn er tal van scholen en een uitgebreid aanbod aan openbaar vervoer, wat deze woning aantrekkelijk maakt voor jonge gezinnen. INDELING

U betreedt de woning via de inpandige garage, die directe toegang geeft tot de inkomhal. Hier vindt u veel opbergruimte, en deze ruimte kan ook dienen als vestiaire. Vervolgens komt u in de stijlvolle en lichtrijke keuken, uitgerust met een travertijnen werkblad, donkere kasten en alle moderne toestellen. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de zuidgerichte tuin, waar u heerlijk kunt genieten. De achtergevel is voorzien van zonnescreens en grote raampartijen.
Een trap verbindt de keuken met de bovenste leefruimte. Via de centrale hal bereikt u de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, evenals een eerste slaapkamer, die ook dienst kan doen als bureau. Op dit niveau is er een handige ruimte voor wasmachine en droogkast.
Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie ruime slaapkamers. Vanuit de centrale hal, via de originele trap, komt u terug in de inkomhal.

TECHNISCH
De woning wordt volledig verwarmd via een warmtepomp, ondersteund door 18 zonnepanelen. Op het gelijkvloers is er vloerverwarming, terwijl de verdiepingen verwarmd worden met ventiloconvectoren, die ook kunnen koelen. TROEVEN
  • EPC A
  • Groot bewoonbaar oppervlak
  • 4 ruime slaapkamers
  • Inpandige garage
  • Lichtrtijk
Uw contactpersoon
Arthur
Arthur De Neve
Bezoek aanvragen

Financieel

Prijs
€ 1.750 per maand
Beschikbaarheid
Af te spreken met eigenaar
15 januari 2025
Huurwaarborg
3 maand

Ligging

Ligging
Centraal
Omgeving school
ja
Omgeving openbaar vervoer
ja
Omgeving winkels
ja
Omgeving autosnelweg
ja

Comfort

Gemeubeld
nee
Rolstoeltoegankelijk
nee
Alarm
ja
Videofoon
ja
Lift
nee
Zwembad
nee
Aansluiting riolering
ja
Aansluiting water
ja
Kabeltelevisie
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
250,00 m²
Constructie
Gesloten
Renovatiejaar
2024
Bestemming gebouw
Prive - woning
Staat
Uitstekend
Verdieping(en)
3
Gevelbreedte
6,99 m
Oriëntatie voorgevel
Noord

Terrein

Perceel opp.
113,00 m²
Tuin
27,00 m²
Oriëntatie tuin
Zuid
Oriëntatie terras
Zuid

Energie

EPC
78 kWh/m²
EPC unieke code
2021015273
EPC klasse
A
Dubbel glas
ja
Elektriciteitskeuring
ja, conform
Verwarming
warmtepomp
Regenwaterput
ja

Technieken

Elektriciteit
ja

Garages / parking

Garages / parking
1
Binnenparking
1
Buitenparking
nee

Indeling

Kelder
ja
Slaapkamers
4
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
11 m²
Slaapkamer 4
16 m²
Bureau
ja
Woonkamer
22 m²
Keuken
28 m², Volledig geïnstalleerd

Stedenbouwkundige info

Bestemming
Woongebied
Overstromingsgevoeliggebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
G-score
A
P-score
A
Ons aanbod nieuwbouw en vernieuwbouw
Wenst u uw eigendom te verkopen?

Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom.

Huis te huur in Gent

Warm wonen, maar wel met nabijgelegen winkels, vrijetijdsmogelijkheden en verbindingswegen? Beslis dan een huis te huren in Gent in Oost-Vlaanderen. Hier een woning huren is een slimme keuze. We zetten de wins van huren in deze gemeente aan de Schelde graag voor u op een rijtje:

Bereikbaarheid

Gent is vlot bereikbaar met de wagen en de trein. Het ligt vlak aan de E40 en de N9. Steden als Aalst (34 km), Waregem (36 km) en Lokeren (30 km) liggen vlakbij.

Shops dichtbij

In deze Fiere Stede is het eveneens gemakkelijk winkelen. Denk maar aan de Albert Heijn in de Kouter of Aldi in de Blasantvest. Daarna kan u bijvoorbeeld iets gaan eten in restaurants als Restaurant Gillis in de Hoogstraat en Keizershof op de Vrijdagsmarkt.

Kindvriendelijke gemeente

De stad van bekende (oud-)inwoners als Gilles De Schryver en Frederik Braeckman kent eveneens een ruim aanbod aan scholen, zoals Freinetmiddenschool of Go! Lyceum in de Kortrijksesteenweg.

Vrije tijd

Ook op vlak van vrije tijd en sportmogelijkheden komt u niets te kort in de regio met postcode 9000. De gemeente telt vele sportclubs, zoals Voetbalclub AAGent of Basketbalclub Hawk. U kunt natuurlijk ook steeds gaan wandelen in het Citadelpark.

Een huis huren in Gent? Contacteer ons

Vastgoedmakelaar Immo Da Vinci is de perfecte partner in uw zoektocht naar een woonhuis. Wij kennen de streek als geen ander en helpen u te ontzorgen bij uw zoektocht naar een nieuwe huurwoning in Gent.

Ons Immo aanbod in Gent