hero

kopen, huren, verkopen of verhuren?

wij helpen u graag!

Een eigendom koop je niet zomaar, maar is een weloverwogen proces.
Wij begeleiden u persoonlijk, informeren u volledig en beantwoorden graag al uw vragen, zodat u met een gerust hart tot uw aankoop kan overgaan.
Een geschikt huurpand vinden, die voldoet aan uw normen en wensen, is niet altijd evident. Wij begeleiden u persoonlijk, informeren u volledig en beantwoorden graag al uw vragen, zodat u met een gerust hart uw huurcontract kan tekenen.

IMMO DA VINCI
KENT DE KUNST
VAN VERKOOP.

Vastgoed is onze passie, ons team bestaat uit gedreven makelaars met BIV opleiding en de nodige juridische en vastgoedkennis. Dankzij de jarenlange ervaring, marktkennis, realistische prijszetting en onze eigen formule in aanpak, wordt elk pand aantrekkelijk in de markt gezet. Elk pand heeft zijn eigen dossierbeheerder die alle geïnteresseerden persoonlijk begeleidt en informeert met kennis van zaken. Transparantie en open communicatie met verkoper en koper staan centraal.
Wij werken met een professioneel software systeem, beschikken over een uitgebreid bestand van zoekenden in uw regio, zorgen voor vernieuwende commerciële acties, die zijn net zoals wij, professioneel, stijlvol, pittig, met een vleugje humor. We investeren constant in opleidingen van ons team en volgen de vastgoed regelgeving en wetgeving op de voet.

Wij begrijpen de kunst van de verkoop.

ONS BEREIK

Onze site heeft een druk websiteverkeer met dagelijks meer dan 1000 bezoekers. Via google analytics volgen wij dit dataverkeer van dichtbij zodat we ook een duidelijk zicht krijgen op het profiel bezoekers van onze website en hun surfgedrag.

Met bijna 25.000 actieve volgers liggen we ver voor op onze cuncurrentie in Gent. Via deze weg maken we dagelijks succesvol gebruik om onze panden bij een groot publiek aan te bieden. Met onze post reach bereiken we wekelijks tussen de 80.000 en 160.000 personen.

ONZE WERKWIJZE

Open en duidelijke communicatie dragen wij hoog in het vaandel, geen loze of nietnakoombare beloftes. U kan rekenen op onze professionele begeleiding doorheen het hele verkooptraject.

Een vlotte verkoop vraagt een correcte waardebepaling gebaseerd op reële cijfers.

Nog niet alle nodige documenten in uw bezit? Geen probleem, wij zorgen voor de nodige contacten met de notaris van uw keuze, gemeente, kadaster, verschillende keuringsinstanties…
Een eerste indruk kan je maar 1 keer maken… wij geven u dan ook graag onze expertise mee om van uw pand een voltreffer te maken, vaak kan dit al door een aantal kleine ingrepen, indien nodig kunnen wij ook zorgen voor een meer ingrijpende restyling.

We nemen uitgebreid de tijd voor het nemen van foto’s van uw woning, dit om tot het beste resultaat te komen.
Bezoeken worden steeds persoonlijk begeleid door de verantwoordelijke verkoper, hij of zij staan ook in voor de communicatie en onderhandeling met de geïnteresseerden voor uw pand.

Bij een akkoord zorgen wij voor een sluitende en correcte verkoopovereenkomst, na ondertekening door beide partijen maken wij uw dossier volledig over aan uw notaris voor verdere afhandeling naar akte.
Photo
Photo

RESTYLING.

Extra styling. Een eerste indruk is zeer belangrijk en vaak beslissend. De “feel good” zorgt naast het financiële plaatje van kopers voor een snellere beslissing. Om een gezelligere aankleding te geven aan uw woning kan het handig zijn om beroep te doen op ons stylingsadvies en vullen we aan waar nodig met accessoires, dekens en kussens zonder dat u hier zelf nog in moet investeren. Deze dienstverlening is inbegrepen in het commissieloon.

Dan bent u klaar voor onze professionele fotografie. We fotograferen uw vastgoed met professionele lenzen vanuit verschillende standpunten. Het contrast en helderheid van uw foto’s wordt op punt gezet, zodat uw vastgoed mooi tot zijn recht komt.
De verkoop van uw eigendom verdient alle aandacht.
Open en duidelijke communicatie dragen wij hoog in het vaandel, geen loze of niet-nakoombare beloftes. Wij zorgen voor een realistische en haalbare prijszetting gebaseerd op reële cijfers. Wij geven u een doordachte verkoopanalyse, stylingadvies, zorgen voor professionele foto’s en wijdverspreide publiciteit, ontnemen u de administratieve rompslomp die gepaard gaat met een verkoop en zorgen voor een persoonlijke klantenbegeleiding en opvolging tot aan de akte.
Een goede huurder is goud waard en wij helpen u graag deze te vinden.
Hoe gaan we te werk?
  • Het voeren een publiciteitscampagne, zodat uw pand op verschillende sites/media door zoveel mogelijk zoekenden gezien wordt,
  • uw pand voorstellen aan ons uitgebreid klantenbestand van actief zoekenden en wachtenden in deze regio,
  • het bezoeken van uw pand met geïnteresseerde kandidaten, steeds onder begeleiding van een professioneel iemand van ons kantoor,
  • bij kandidaatstellingen gaan wij in de mate van het wettelijk mogelijke hun profiel na en vragen wij de nodige inkomstenbewijzen, ea …
  • het opmaken van een actueel en wettelijk huurcontract
  • het nodige doen voor de huurwaarborg (Korfine)
  • het registreren van de contracten
  • ...
  • *het opmaken van een waterdichte plaatsbeschrijving voorzien van de nodige foto’s (optioneel)
De verkoop van nieuwbouw en vernieuwbouwprojecten vraagt een bijzondere aanpak, doorheen de jaren heeft Immo Da Vinci een bijzondere affiniteit en knowhow ontwikkeld in dit segment, alsook een mooi cliënteel opgebouwd die specifiek op zoek is naar dit soort vastgoed, zowel als investering als voor eigen bewoning.